Your Miley Cyrus №1 Source ^__^

 
Your Miley Cyrus №1 Source ^__^

 
Рейтинг: 3.00
(344)
Глог
Поръчки :)))
За Майли :)))
Списание ready-for-miley!!!
За вас :)
Чат!!!
Новини около Майлз


За сайта :))) P.O.T.M.

Новини около Майлз / 2010

31 Май 10, 16:34 / Автор: Санчо
Майли Сайръс взе ключовете на новата си къща за 3,4 милиона долара


Най-после Майли Сайръс получи ключовете на новата си къща за 3,4 милиона долара в Толука Лейк. Изпълнителката на хита „Party in the U.S.A“ купи новата си къща в испански стил, тип Хасиента, през 2009 г. Преди това къщата е била на Фреди Принц младши.

Въпреки че тя ще живее отделно от родителите си в новото си жилище, 17-годишната звезда на Дисни няма да има шанс да живее заедно с гаджето си Лиам Хемсуърт, какъвто се твърдеше, че е плана на Майли. От въздушните снимки на имота, предоставени от Radar Online, се вижда, че Майли ще живее само през няколко врати от родителите си Летисия “Тиш” Сайръс и кънтри певецът Били Рей Сайръс.

Новата къща-мечта на Майли е 4,045 фута, има четири спални, четири бани, тенис корт и басейн. Звездата от “Хана Монтана” ще разполага още с официална трапезария с френски прозорци, от които се излиза в двора, кабинет, облицован с дърво и ултра-модерна кухня.

 

Освен това, Вероника “Рони” Милър от “The Last Song” е обзавела ново звукозаписно студио, към което има къща за гости с две спални, всекидневна и мокър бар.

Майли Сайръс не е единствената знаменитост, която живее в Толука Лейк. В това малко градче, което обаче е доста популярно сред известните, живеят още Деми Ловато, Ашли Тисдейл, братята Джонас, Хилари Дъф, Дженифър Лов Хюит и Стив Карел.

Като оставим настрана новият дом на звездата, наскоро Майли се извини на феновете си във Великобритания, че пропусна премиерата на филма “The Last Song” заради изригването на вулкана в Исландия. В своя официален сайт тя написа: “Здравейте, всички мои фенове във Великобритания, много съжалявам, че не можах да летя до Лондон и да бъда с вас на европейската премиера на “The Last Song”, още повече, че събитието набираше средства за прекрасна благотворителна кауза.”

“Благодаря на всички, които си купиха билети, за да подкрепят събирането на средства, вашата помощ означава много”, продължава тя. ““The Last Song” е наистина важен за мен филм. Той разказва за семейството, за първата любов, втория шанс и моменти, които ви връщат в къщи.”


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0866