Your Miley Cyrus №1 Source ^__^

 
Your Miley Cyrus №1 Source ^__^

 
Рейтинг: 3.00
(344)
Глог
Поръчки :)))
За Майли :)))
Списание ready-for-miley!!!
За вас :)
Чат!!!
Новини около Майлз


За сайта :))) P.O.T.M.

Новини около Майлз / 2010

31 Май 10, 16:33 / Автор: Санчо
Майли Сайръс пропусна лондонската премиера на ‘The Last Song’ заради изригване на вулкан


Майли Сайръс и гаджето й Лиам Хемсуърт трябваше да променят плановете си да присъстват на премиерата на своя филм “The Last Song”, заради изригването на вулкана Еяфялайокул в Исландия. Двойката не успя да лети за Великобритания, защото прахът от изригването направи невъзможни почти всички полети от и за Европа.

Майли и Лиам, които започнаха да излизат заедно по време на снимките на филма, трябваше да присъстват на премиерата, която се състоя в Емпайър Синема в Лондон на 20-ти април. Въпреки че двойката не успя да пристигне на гала събитието, всички, които бяха закупили билети имаха възможност да присъстват на прожекцията на филма, на която се събира средства за благотворителност.

 

Те двамата не бяха единствените, засегнати от изригването на вулкана. Поп певеца Джъстин Байбър остана в капан в Сейнт Джон, Нюфаундленд, след като имаше участие на наградите Джуно на 18-ти април.

Ашър трябваше да отмени турнето си във Великобритания, която промотира последния му албум „Raymond vs. Raymond“.Изригването принуди Нас и Деймиън Марли да отменят свой концерт в Лондон на 21-ви април.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.6572